Solsejl - Skab hygge og skygge på terrassen med faconsyet sejl fra SkovTrup

HDPE sejldug – sejlmateriale er et meget slidstærk og UV bestandig materiale som med fordel kan anvendes hvor der er meget vind. Anbefales hvis man ønsker en meget robust og rengøringsvenlig overdækning til det danske klima der kan stå ude det meste af året. Rengøring er mulig med lunken vand iblandet opvaskemiddel eller nænsom maskinvask.

sejl materialer - farver
sejl materialer - farver
trekantede sej fra SkovTrup udstilling
trekantede sej fra SkovTrup udstilling
HDPE trekant sejl i Farve: Camel/Sand.
Alle vore solsejl typer er faconsyede, hvilket bevirker, at sejldug er nem at opstramme. Anvendelsesformål: Terrasse, markiser, parasol, pavillion, overdækning, afskærmning mv. Vi har altid over 100 standard solsejl på lager.
Har du spørgsmål – eller ønsker at bestille -> info@skovtrup.dk – besvares snarest! Ved LØSSALGS pris (øverste linie) forståes ordre antal mindre end helpakke – dvs. vi ompakker til det ønskede antal – hvorved prisen bliver lidt højere pr. styk. Dim. er benævnt i meter. Forbehold for mellemværende salg og udsolgte dimensioner. Priser er excl. fragt og gældende så længe lager haves. Der pålægges et ekspeditions/pakke gebyr pr. ordre. Bemærk varer / dimensioner der ikke er i standard sortiment kan normalvist skaffes hjem i løbet af ca. 4-8 uger
Scroll til toppen