Snegle beskyttelse med styringsboks impuls overvågning

Sneglehegn
Sneglehegn
snegle beskyttelse med sneglehegn
højbed med sneglehegn

Motiver alle dine snegle i haven – med SkovTrup sneglehegn!
Vi har ofte haft forespørgsel på en løsning til snegle beskyttelse mod alle snegle i haven – specielt dræbersnegle i højbede. Det er bare så trist når ens grøntsager er enten ødelagt af slim eller spist efter man har passet og plejet dem.

Vi har tidligere henvist vore højbeds kunder til producenter af forskellige typer af metalprofiler, men de stopper slet ikke havesnegle 100%. Sneglegift vil vi på ingen måde anbefale da det skader andre nyttedyr i haven (som fx. Vinbjergsnegle) og derfor er gift helt uegnet – set med vore øjne..

Det har ført til at vi har tænkt…og er kommet frem til løsningen med lille elektronisk impulsgiver der forbindes til et stærkt bånd med 9 volt spænding (ufarlig for alle typer snegle) men stærkt motiverende for sneglens retningssans..

Elektronisk impulsgiver der forbindes til et stærkt bånd med 9 volt spænding (ufarlig for alle typer snegle) men stærkt motiverende for sneglens retningssans. Se lille kort FB Video om snegle beskyttelse mod dræbersnegle på dette link

Se mere på vor temaside robinie.dk om sneglehegn til højbede mod dræbersnegle

Har du spørgsmål – eller ønsker at bestille Kontakt SkovTrup – besvares snarest!. Dim. er benævnt i centimeter. Forbehold for mellemværende salg og udsolgte dimensioner. Priser er excl. fragt og gældende så længe lager haves. Der pålægges et ekspeditions/pakke gebyr pr. ordre. BEMÆRK varer benævnt “FSC100%” – sælges under certificeringskode NC-COC-013021. Bemærk varer / dimensioner der ikke er i standard sortiment kan normalvist skaffes hjem i løbet af ca. 4-8 uger.
Diameter måles midt på pælens længde. Ved oval pæl anvendes gennemsnit af målt min./max. diameter. Kan forekomme variationer pga. naturpæle!

Scroll to Top