Stærke firkantede Solsejl i sand farve til skygge over terrasse

Firkantede solsejl Farve: Camel/Sand
firkantede solsejl HDPE
solsejl HDPE
firkantsejl over heste
firkantsejl over heste

Dekorativt solsejl til at skygge i haven eller på terrassen. Med et solsejl kan du og din familie nyde livet i haven eller på terrassen med god samvittighed. Et solsejl fungerer som en erstatning for parasoller og markiser, men kan dække en større flade end en parasoller og er i modsætning til markiser mere fleksible. SkovTrup solsejl er lette og enkle at sætte op og tage ned.
Se her for Montagevejledning til SkovTrup Solsejl
Hvis du har små børn, er det ekstra vigtigt at de beskyttes mod den stærke sol. Her er et solsejl ideelt, da det let kan dække et område, der er stort nok til at lege på. SkovTrup solsejl har en skyggeeffekt for UV-stråler på 85 %. Sejlet har 4 stk. hjørneringe, så det let kan sættes fast til huset, pæle eller andre genstande.
Rengøring er mulig med lunken vand iblandet opvaskemiddel eller nænsom maskinvask. Efter vask kan det være nødvendigt at imprægnere sejl for at opnå tæthed igen.

BEMÆRK ny type firkantede solsejl – kvalitets sejl fra Østrisk producent.
Sejl på specialmål kan bestilles med normal leveringstid ca. 3-4 uger. 
Har du spørgsmål – eller ønsker at bestille -> info@skovtrup.dk – besvares snarest! Ved LØSSALGS pris (øverste linie) forståes ordre antal mindre end helpakke – dvs. vi ompakker til det ønskede antal – hvorved prisen bliver lidt højere pr. styk. Dim. er benævnt i meter. Forbehold for mellemværende salg og udsolgte dimensioner. Priser er excl. fragt og gældende så længe lager haves. Der pålægges et ekspeditions/pakke gebyr pr. ordre. Bemærk varer / dimensioner der ikke er i standard sortiment kan normalvist skaffes hjem i løbet af ca. 4-8 uger
Scroll to Top